Wij komen naar je toe deze zomer op spectaculaire locaties

Bloed en plasma doneren is natuurlijk al fantastisch, maar wist je dat dit soms ook op een spectaculaire locatie kan? Van de zee tot aan het wondermooie Havenhuis in Antwerpen, wij hebben enkele prachtlocaties in petto voor jou! 

Boek je afspraak of bel naar 0800 777 00

Bloed geven op spectaculaire locaties

Enkele erg bijzondere locaties zetten deze zomer hun deuren open voor een bloeddonatie. Wil jij het Havenhuis in Antwerpen graag eens bezoeken? Ideaal om te combineren met een bloedgift!

Indrukwekkende monumenten in samenwerking met Herita

Dit jaar hebben we enkele pareltjes voor onze donoren kunnen vastleggen: de Gentse Kunsthal, Verbeke Foundation, De Roma... Hieronder vind je de planning van deze prachtlocaties: 

*Er is een bewaakte fietsenparking voorzien voor alle bezoekers die maandag met de fiets komen naar De Roma.

Adres fietsenparking: Turnhoutsebaan 340 (op de parking van Baillien Modelbouw), geopend tussen 14u en 18u.

(Klik op de locatie om rechtstreeks naar het afsprakenboek te gaan)

Je ziet het, dit jaar kan je op enkele indrukwekkende locaties bloed geven, dankzij de samenwerking met Herita /Open Monumenten. Nog steeds hebben we tienduizenden nieuwe bloeddonoren nodig en na de succesvolle samenwerking in de Antwerpse Handelsbeurs in september 2020, besloten we de samenwerking verder te zetten.

De missie van Herita

Herita wil het draagvlak voor erfgoed vergroten: zo organiseren ze Open Monumentendag, maar beheren en ontwikkelen ook erfgoedsites. Creativiteit, innovatie en respect voor het verleden zijn centrale waarden. 

Bloed geven in een monumentaal pand? Zo zie je maar: een monument is geen stoffig pand, er wordt in gelééfd!

(Alden Biesen: PanisaraTB / Shutterstock.com)

Bloed geven aan de kust

Ook zorgen we er dit jaar voor dat je aan de kust bloed kan geven. Heerlijk ontspannen tijdens een kusttrip en ondertussen nog een goede daad verrichten? Dat kan deze zomer dankzij onze kustcollecte! 

(bron: Shutterstock)

 Uiteraard ben je ook op jouw reguliere bloedinzameling of in je gekende donorcentrum van harte welkom om mee de bloedvoorraad op peil te houden deze zomer. Zoek je dichtstbijzijnde locatie via onze zoekfunctie.

Geef voor elkaar

Maak nu je afspraak