Bloedserieus: “Sterk merk zoekt sterke partners!”

19 november 2020

Bloedserieus is een project van Rode Kruis–Vlaanderen waarbij we bloedinzamelingen organiseren door en voor studenten. Twee maal per academiejaar trekt Bloedserieus naar zes studentensteden: Antwerpen, Brussel, Diepenbeek, Gent, Leuven en Kortrijk. Studenten komen elk jaar massaal bloed doneren. De inzamelingen zijn goed voor minstens 10.000 bloedzakjes per jaar.

Studenten zetten zich vrijwillig in om van iedere editie opnieuw een succes te maken en dat lukt hen aardig! Via onze kanalen en die van de studenten voeren we de nodige promo, zowel online als offline, om studenten aan te moedigen om zeker bloed te komen geven. Als bedanking krijgt elke student een goed gevulde (en gegeerde) goodiebag mee naar huis. Kortom het merk “Bloedserieus” werd door de jaren heen sterker en sterker en is ondertussen een vast onderdeel van een academiejaar.

Zichtbaarheid bij duizenden studenten

Wil jij je als organisatie koppelen aan dit sterk merk? Wil je graag in zes studentensteden aanwezig zijn tijdens onze bloedinzamelingen, maar ook vooraf tijdens de promoperiode en nadien in de goodiebag?  Ben je benieuwd naar die enorme visibiliteit dat dit bij duizenden studenten kan opleveren voor jouw merk? Aarzel dan zeker niet en neem contact met ons op! Bel: 0472 20 10 07 of mail naar Lindsay.auwers@rodekruis.be